Gluténmentes meggyes piskóta

 🍒Amennyire egyszerű, annnyira finom 😋





Hozzávalók: 
🍒4 tojás
🍒12 evőkanál cukor
🍒1 evőkanál víz
🍒275g laktózmentes tejföl
🍒5 dkg Liga margarin
🍒30 dkg gluténmentes süteményliszt ( nálam most 20 dkg Schar Mix it és 10 dkg Schar Mix C)
🍒 1 csomag sütőpor
🍒Meggy (ki,mennyit szeretne, nekem kb 3 maréknyi volt)



Elkészítés: 
1. Szétválasztjuk a tojásokat.
2. A sárgáját habosra keverjük 8 evőkanál cukorral és 1 evőkanál vízzel. Hozzáadjuk a tejfölt és a kissé megvasztott margarint.
3. Beletesszük a lisztet és a sütőport,majd jól elkeverjük.
4. A fehérjéket felverjük 4 evőkanál cukorral,majd óvatosan fakanállal összekeverjük a két tésztát.
5. 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.



Megjegyzések